Mostanában több híresség után is indult vagyonosodási vizsgálat.
Győzike, Pély Barna és Schobert Norbi után immáron Hajdú Péter is az adóhatóság kiemelt figyelmét élvezheti, bár ennek valószínűleg nem minden érintett örül.

A celebek iránt induló vizsgálatok részben a különböző főzőműsoroknak köszönhetőek, ahol a sztárok bepillantást engednek a magánéletükbe, és kamerát engednek az otthonukba, így mindenki láthatja, egyesek milyen fényűző életet élnek.

 

 

 

 

 

 

 

Egyes információk szerint Hajdút a Hal a tortán egyik stábtagja jelentette fel. "Aki sikeres, annak irigyei is vannak" - kommentálta az ügyet a műsorvezető, aki állítása szerint soha nem titkolta, hogy van mit a tejbe aprítania és most tiszta lelkiismerettel várja a vizsgálatot. "Becsületes üzletember vagyok, nincs mitől félnem."-mondta.

Vajon a többiek is ilyen nyugodtak?

Címkék: celeb bulvár apeh hajdú péter sztár híresség gazdag vizsgálat vagyon hajdú

A bejegyzés trackback címe:

https://celebcommando.blog.hu/api/trackback/id/tr821015317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása