Kiszel Tünde az Operabálon

 2009.02.22. 00:17

Szinte hihetetlen, de Kiszel Tündének valaki feltehetően ismét szponzorálta megjelenését az Operabálon, mert megint ott virított.

Szó szerint.

 

 

A magát nagy operarajongóként aposztrofáló Kiszel egy nála jóval fiatalabb férfi (vagy lehet, hogy a fia?) társaságában tűnt fel.

Megfordult a fejemben, hogy vajon csak baráti szívességből vállalta-e a megjelenést a citromsárga celebbel?

Megemlíteném, hogy az Operabálon a megjelenés a protokoll szerint szigorúan White Tie-ban történik, ami frakkot jelent és nem szmokingot, amit az úr visel.
Valószínűleg a 84-314 ezer forint közötti jegy mellett erre már nem tellett a szponzorok pénzéből.

Jó bálozást, Tünci.
Szegény Franco Nero...

 

 

 

Címkék: celeb kiszeltünde kiszel tünde

A bejegyzés trackback címe:

https://celebcommando.blog.hu/api/trackback/id/tr47957605

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.22. 10:54:36

Operabál, idiótákAz Operabálról - a rendezvény jellegéből adódóan - sok újat nem tudnánk írni, így ajánljuk tavalyi, Hülyék gyülekezete c. írásunkat, mely - érzésünk szerint - nem veszített aktualitásából.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

w211 2009.02.22. 08:28:27

Verjem a szájába bele.......

Esty 2010.01.06. 12:53:21

áháháháhá ez meglehetősen szánalmas ....valamelyik nap rákerestem, és a Tabu Tv honlapján tele van Kiszel Tündés cikkekkel... ja meg a legjobb vannak ott videók is róla... Érdemes megtekinteni ... nem semmi arc :D
süti beállítások módosítása