Tom Cruise plasztikai műtétnek vetette alá magát.

Látványos változáson ment keresztül Tom Cruise az elmúlt hónapokban, és ez sokak szerint inkább a plasztikai sebészeknek köszönhető, mint a kemény edzésnek és a helyes táplálkozásnak, mint ahogyan azt Tom állítja.

 

 

 

 

 

 

 

A Globe magazin által felkért szakértő, Dr Anthony Youn plasztikai sebész szerint egyértelmű, hogy a színész többször vett részt botoxkezeléseken, mivel ráncai sznte teljesen eltűntek, valamint a doktor véleménye szerint valószínű, hogy a férfiak körében is egyre terjedő hastájéki zsírleszíváson is részt vehetett a színész, hiszen jobb formában van, mint húsz éves korában. Hasa kockás, izmai dagadnak.

Vajon megirigyelte Demi Moore-t, aki hála a sok plasztikai beavatkozásnak, inkább a lánya barátnőjének néz ki, mint az anyjának?

Címkék: celeb bulvár plasztika sztár plasztikai műtét botox híresség cruise tom cruise zsírleszívás

A bejegyzés trackback címe:

https://celebcommando.blog.hu/api/trackback/id/tr931015362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishold 2010.04.20. 14:44:24

Nagyon kellemes a blogod olvasni!
Biztosan versenyeztetned kellene a www.blogverseny.info oldalon :)
Mila
süti beállítások módosítása